Όλοι έχουμε στη ζωή μας τουλάχιστον μια δυνατή γυναίκα. Η παγκόσμια μέρα της γυναίκας είναι μια απλή υπενθύμιση να τιμήσουμε, να αγκαλιάσουμε, να ευχαριστήσουμε αυτή τη γυναίκα. Μια μέρα ορόσημο για όλες τις γυναίκες, μια υπόμνηση όλων όσων έχουμε περάσει σα γυναίκες και συνεχίζουμε να περνάμε στο βωμό της ισότητας.

Γυναίκα είναι ζωή, είναι χαρά, είναι ευημερία. Η γυναίκα παρά τις αντιξοότητες που συναντά, τις υπερνικά με πείσμα, επιμονή και πάνω από όλα χάρη. Γιατί γυναίκα είναι χαρά, είναι ευμάρεια, είναι έμπνευση.

Γυναίκα είναι δημιουργός μεγάλων και μικρών πραγμάτων.

Η γυναίκα δε θα έπρεπε να τιμάται μόνο μια μέρα κάθε χρόνο. Θα έπρεπε να τιμάται κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό. Γιατί εξαιτίας αυτής της γυναίκας βρισκόμαστε εδώ που είμαστε σήμερα. Δεν έχει σημασία εάν αυτή σε μεγάλωσε, ή είσαι εσύ αυτή. Γιατί γυναίκα είναι δύναμη, είναι ομορφιά, είναι επιμονή.


Για αυτό την ήμερα της γυναίκας, πάρε μια αγκαλιά εκείνη τη γυναίκα που σε ενέπνευσε, σου έδωσε δύναμη, που σε έμαθε να είσαι ο αυθεντικός σου εαυτός. Γιατί γυναίκα είναι πάνω από όλα αγάπη.