Skip to content
Site announcements
Παραγγελίες +30 2130460935
Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των €30
Made in Greece

Σχετικά με εμάς

 

 

Κίνηση σημαίνει ζωή. Σε έναν κόσμο που ολοένα υιοθετεί και πιο γρήγορους ρυθμούς σε όλες τις εκφάνσεις δε γίνεται να μένεις στάσιμος. 

Η οικογένεια της BAYA βρίσκεται στο χώρο της ένδυσης από το 1960. Αφουγκραζόμενοι τους γρήγορους ρυθμούς της σήμερον κοινωνίας, αλλά και τη σημασία που έχει ένα ενεργός τρόπος ζωή στη καθημερινότητα, δημιουργήθηκε η ανάγκη να ενταχθούμε δημιουργικά σε αυτο το κίνημα. Έτσι το 2016 γεννήθηκε η BAYA με αυτοσκοπό να κάνει τις γυναίκες να νιώθουν πιο δυνατές, πιο μοναδικές και πιο όμορφες κατα τη διάρκεια των αθλητικών τους περιπετειών.

BAYA είναι η ακροστιχίδα του BE AS YOU ARE. Γιατί στη BAYA η διαφορετικότητα μας είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Ο εκάστοτε άνθρωπος είναι μοναδικός και εμείς προσπαθούμε να εκφράσουμε αυτή την μοναδικότητα μέσα από τα ρούχα μας. Γιατί η μόδα συνεχώς εξελίσσεται και μαζί της και εμείς.

Σχεδιάζουμε για το μέλλον με συνείδηση και ενσυνείδηση, τη βιωσιμότητα ως πυρήνα και ανακυκλωμένες πρώτες ύλες. Ένα ηθικό και βιώσιμο brand αθλητικών ειδών με συγκεκριμένες αρχές που το ορίζουν. Υπάρχει συνείδηση ως προς τον πλανήτη, τα ζώα, τους ανθρώπους και το περιβάλλον που ζούμε. Με πλήρη επίγνωση της ανθρώπινης επίδρασης στον κόσμο. Το πως είναι κατασκευασμένα τα ρούχα καθορίζεις τις μετέπειτα αξίες του brand και τι πρεσβεύει. Αυτό ξεκινά από το ίδιο το προϊόν από τα πρώτα βήματα της παραγωγής του.  Δημιουργούμε ρούχα με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Συμβάλλουμε θετικά στον περιορισμό της καταστροφικής ανθρώπινης παρέμβασης στη φύση και στην κοινωνική ευθύνη. 

 

 

Υφάσματα υψηλών προδιαγραφών, φιλικά προς το δέρμα, προσφέροντας την στηριξη που αρμόζει σε μια αθλητική ή μη δραστηριότητα. Εξαιρετικά προστατευτικό καθότι προσφέρει ηλιοπροστασία UV (SPF 50+) αλλά και προσφέροντας τη σωστή μυική συμπίεση που επιβραδύνει τη δημιουργία γαλακτικού οξέος, επιτρέποντας έτσι πιο γρήγορη επαναφορά της φυσικής δομής του μυός. Δοκίμασέ το τώρα! Για να νιώθεις αυτοπεποίθηση με ό,τι και αν φοράς, επιτρέποντας σου έτσι να αφοσιωθείς εξ ολοκλήρου στην άσκηση σου χωρίς να νιώθεις άβολα. Ξεπέρασε τα όρια σου. Παράλληλα θέλουμε να βοηθήσουμε τους #bayaathlete μας να επιτεύξουν τους στόχους τους με ρούχα που υποστηρίζουν τις αθλητικές τους ανάγκες τηρώντας ταυτόχρονα την βιωσιμότητα. Γιατί για κάποιους είναι τάση, για εμάς αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση. 

Ταυτόχρονα δημιουργούμε συλλογή με ρούχα και μπλούζες που είναι κατασκευασμένη από οργανικό βαμβάκι. Καλλιεργείται χωρίς τη χρήση τοξικών φυτοφαρμάκων ή λιπασμάτων. Το οργανικό βαμβάκι είναι ανθεκτικό, λεία, μακράς διαρκείας και φιλικότερο για το δέρμα από το κανονικό βαμβάκι. Χρησιμοποιώντας οργανικά υφάσματα συμβάλλουμε στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και στη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων στον τομέα των υφαντουργικών σε όλο τον κόσμο. Ένα ακόμα από τα πολύ θετικά χαρακτηριστικά είναι ότι πίνει λιγότερο νερό. Tα βιολογικά αγροκτήματα βαμβακιού πιστοποιούνται από τρίτους οργανισμούς για την χρήση εγκεκριμένων μεθόδων χωρίς να γίνεται ψεκασμός τοξικών χημικών ουσιών στις καλλιέργειες τους. Περίπου το 25 % της χρήσης εντομοκτόνων στον κόσμο και πάνω από το 10 % του παγκόσμιου φυτοφαρμάκων πηγαίνει σε καλλιέργειες βάμβακος. Ορισμένες από αυτές τις χημικές ουσίες θεωρούνται ότι είναι οι πλέον τοξικές χημικές ουσίες στον κόσμο. Οι κίνδυνοι για την υγεία από την έκθεση φυτοφαρμάκων περιλαμβάνουν γενετικές ανωμαλίες, αναπαραγωγικές διαταραχές και πιο αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα.


Υιοθετούμε πρακτικές που προκαλούν ελάχιστη ή καθόλου βλάβη στο φυσικό περιβάλλον, γίνε και εσύ μέλος στην προσπάθεια μας. Με κάθε αγορά σου κάνεις τον κόσμο καλύτερο. Το όραμά μας είναι τα οργανικά υφάσματα να γίνουν ένα σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, βελτιώνοντας τη ζωή των ανθρώπων και του περιβάλλοντος.